top of page
Strategie
• Verkoopmanagement
• Verkoop/verhuur nieuwbouw
• Kopersbegeleiding

 

Ons Huis Vastgoed werkt meestal uit naam van de opdrachtgever en niet onder eigen naam. Het is namelijk vaak duidelijker en beter herkenbaar voor de klant om de naam van de opdrachtgever of het project te hanteren.


Gesprekken worden bij voorkeur gevoerd op de nieuwbouwlocatie zelf: in een modelwoning, bouwkeet of verkoopkantoor in de buurt. Dit om de klant een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van het project.

Ons Huis Vastgoed verzorgt de volgende diensten:
- 'branden' van nieuwbouwproject d.m.v. goede look en feel
- in vroegtijdig stadium toekomstige kopers of huurders vinden
- plannen laten toetsen door toekomstige gebruikers
- toekomstige gebruikers binden aan project via persoonlijk contact
- toekomstige gebruikers inspraak geven in het project

- één aanspreekpunt voor opdrachtgever en gebruiker

- uitgebreide kopersbegeleiding van woonwensen

 

Bij deze aanpak wordt de nadruk in de besteding van het budget verlegd van dure fancy brochures en grootschalige ‘officiële’ start verkoop/verhuur-evenementen naar het persoonlijk betrekken van de toekomstige gebruikers en het inventariseren van hun woonwensen.

 

Dit werkt. Een groter deel van potentiële klanten dan gebruikelijk koopt of huurt daadwerkelijk een woning die beter bij hen past. Door hun betrokkenheid blijken ze bovendien vaak een enthousiaste ambassadeur voor het project.

 

Deze aanpak zorgt voor een snelle doorlooptijd waarmee het risico van de opdrachtgever verkleind wordt met een hoger rendement. 

bottom of page