top of page
KnowHow

Ons Huis Vastgoed houdt zich bezig met vele projecten zoals woningverkoop, verhuur, (ver)nieuwbouw en uitponding.

Één aanspreekpunt

Ons Huis Vastgoed is ontstaan vanuit de vraag van ontwikkelaars, aannemers en/of corporaties om met één partij contact te willen hebben over marketing, verkoop, verhuur en kopersbegeleiding bij hun projecten. Traditioneel worden er meerdere partijen hierbij betrokken waarbij ieder zich richt op zijn eigen specialisatie.

Expertise

Al meer dan 20 jaar wordt onze expertise gevraagd bij projecten. We weten wat er speelt in de markt, wat de trends zijn en houden rekening met toekomstige verwachtingen.

Ook weten we wat belangrijk is voor een zo hoog mogelijk rendement.

Efficiënt & Persoonlijk

Het verzamelen en gebruik van klantgegevens voor efficiënte marketingcampagnes en rapportages naar de opdrachtgever is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Maar zeker onze persoonlijke benadering (bellen!) waarbij iedereen die zich inschrijft wordt uitgenodigd voor een gesprek op locatie, blijkt een doeltreffend middel voor een succesvolle verkoop of verhuur.

Compleet

Onze expertise kan worden ingehuurd voor het begeleiden van het gehele proces. Vanaf het bepalen en/of meedenken van de ontwikkeling, branding en marketing tot aan de verkoop of verhuur: het beoordelen van de plattegronden, prijsbepaling van de woningen, aansturen verkoopteam, individuele kopersbegeleiding en het tekenen van de contractstukken.

Meerwaarde!

Keer op keer bewijzen we onze meerwaarde voor de ontwikkelaar: we doen wat we beloven, zorgen er vaak voor dat eventuele partners harder gaan lopen en realiseren uitstekende resultaten. Terwijl bewoners zeer tevreden zijn en er met plezier wonen.

bottom of page