top of page
Projecten

De onderstaande projecten lopen op dit moment of zijn de afgelopen jaren gerealiseerd.

 

De mensen achter Ons Huis Vastgoed hebben in meer dan 20 jaar een enorme ervaring opgedaan met verschillende binnen- en buitenlandse partners en met een grote verscheidenheid aan particulier vastgoed. Hieronder vindt u enkele voorbeelden in willekeurige volgorde.

Ext_Cam_ZO_Def2_-2048px-2-ada5d8a3.jpeg

De Paltrok

Op een kwartier treinen naar Amsterdam CS wordt in Zaandam De Paltrok met 132 appartemen-ten in 3 fasen. Na het verkoop-management starten we nu de verkoop i.s.m. Hoorn Makelaars.

lr-3895-demink-ext-e1-vv-var-01.1920x1920.jpg

Bij Mink

Voor De Vries en Verburg, die in opdracht van Plane Vastgoedont-wikkeling 63 appartementen in het centrum van Woerden bouwt, doen we de kopersbegeleiding.

Merketeers_Cornerlofts_11.jpg

Cornerlofts

255 Appartementen met veel stijlvolle voorzieningen voor een 'total living' ervaring in centrum 's-Gravenhage. Wij ondersteunen CPD project development met de optimale verkoopstrategie.

De-Watertoren-BreukelenLR.jpg

Watertoren Breukelen

Na het verkoopmanagement doen we samen met collega Eigeman de verkoop van 5 exclusieve woningen in dit prachtige project met schitterend uitzicht op de omgeving en Vecht.

DeWatertoren_Logo_def_edited.png
PHOTO-2023-10-17-18-32-38-5.jpg

Cornelia

Leuk! Opnieuw hebben we een boot in de verkoop, een sleepboot uit 1949, prachtig gelegen bij het Scheepvaart-museum aan het Kattenburger-plein 27 in Amsterdam.

 

BuitenvaartLR.jpg
DeNijs-logo-vrij.png
logo-buitenvaart-rgb.png

Buitenvaart

De Nijs realiseert 1e fase van Buitenvaart in Alkmaar bestaande uit  2 van 5 woongebouwen: 23 appartementen in De kade (blok A) en 61 in De Sluis (B). We doen hiervoor de kopersbegeleiding.
 

20230826_DEKEN_ext_cam3-SM.jpg
SOM_logo_SOM_logo_white_edited.png
Klooster_Deken_Roes_Utrecht_logo_RGB_Bne

Klooster Deken Roes

Karakteristiek historisch klooster op toplocatie in Utrecht (Buiten Wittevrouwen) nabij het centrum wordt door Som getransformeerd tot 15 zeer luxueuze woningen met prachtige binnentuin
 

Le-Garage-4-SM.jpg
Allure-Utrecht-Wonen-met-allure-Header3-Logo.png
FOM-Transparent-LR.png

Le Garage

Fom Vastgoed Visie ontwikkelt in Doorn een project met 6 appartementen en 3 semi-bungalows. I.s.m. Grifthorst doen we het verkoopmanagement en de vekoop. Bouwer is Van Dillen.

26915_VV 2.jpg
DeNijs-logo-vrij.png

Hof van Saan

De Nijs realiseert 135 verschillende type woningen in Diemen. We doen hiervoor het gehele verkoop- management inclusief verkoopevenementen voor elk type.
 

2_edited.png
Logo-HSE.png
HSE-- logoKweekhuis-2.png

Het Kweekhuis

Een monumentale school in Epe is door HSE omgetoverd in 3 fraaie bungalows met grote tuin. Na start verkoop begin het jaar konden de woningen nog voor eind 2023 opgeleverd worden.
 

Drakensteyn-Ext-Cam1-N_Def3_2048px-web.jpg
KPV_logo_full-FChigh-res.png
Allure-Utrecht-Wonen-met-allure-Header3-Logo.png

Drakensteyn

Door grondige renovatie heeft KPV vier hoogwaardige en zeer duurzame woningen in het groene Maartensdijk ontwikkeld. Wij verzorgen het verkoop-management en de verkoop.

1 zijkant varend_edited.jpg

Hasselteraak de Jantje

Bij uitzondering doen we naast nieuwsbouw een bijzondere verkoop, zoals dit monumentale schip, lig- en gedeelde werk-plaats, berging en parkeerplaats in de Veilinghaven te Utrecht.
 

Ext 04 - Postproductie lowres.jpg
4441_Logo_ValleyTowers.png

Valleytowers

Samen Thuis ontwikkelt 153 appartementen in 2 geschakelde inconische woontorens voor Veenendaal én 12  grondgebon-den woningen. Wij verzorgen het verkoopmanagement
 

Amulet-Utrecht-Koopwoningen-Wonen-in-Amulet-Utrecht.jpg
Kwakkenbos-logo-Nieuw.png
Allure-Utrecht-Wonen-met-allure-Header3-Logo.png

Amulet

In opdracht van Ovast bouwt Kwakkenbos uit Harmelen 24 appartementen in Leidsche Rijn Utrecht. Wij doen de kopersbegeleiding van deze woningen.

3.png
Logo-HSE.png
Parkhuis logo-vrij.png

Het Parkhuis

In de mooiste buurt van Apeldoorn bouwt HSE 11 appartementen in een voormalig belastingkantoor vlak bij kasteel Het Loo. Hiervoor doe we de verkoop en kopersbegeleiding.
 

vogelvlucht-villapark-facet-1.jpg
Schermafbeelding 2022-04-15 om 17.44.34.png

Villapark Facet

BPD ontwikkelt in Korte Noord / Buitenoord Wageningen Villapark Facet met 28 woningen. In opdracht van Kuiper Bouw verzorgen wij de kopersbegeleiding.

510_1440.jpg
Logo-HSE.png

Waterveste

HSE Ontwikkeling realiseert 12 maisonnettes/appartementen in een voormalige school aan de Utrechtsestraatweg Nieuwegein. Wij doen de verkoop en kopers-begeleiding van dit mooie project.

Zuidkant - Project-Keulsekade-Vanaf-het-water-Avond.jpg
KP-ontwikkeling-logo-FC.png
AOD-logo-wit.png

Zuidkant

Voor AO Development en KP Ontwikkeling hebben we samen met A&M Makelaars 28 apparte-menten in Utrecht in de markt gezet. Voor de start verkoop is dit verkocht aan een belegger.
 

Motown-31608 - Ext 01-small.jpg
Motown-logo-amsterdam-sloterdijk-100px.png
DeNijs-logo-vrij.png

MOtown

De Nijs bouwt in Amsterdam 160 appartementen in opdracht van BPD. Wij voeren de kopersbegeleiding van de 41 appartementen van Track 6 van Motown.
 

Allure-Utrecht-koopappartementen-entree.jpg
Kwakkenbos-logo-Nieuw.png
Allure-Utrecht-Wonen-met-allure-Header3-Logo.png

Allure

In opdracht van Ovast bouwt Kwakkenbos uit Harmelen 56 appartementen in Leidsche Rijn Utrecht. De kopersbegeleiding van deze chique woningen mogen wij verzorgen.

cmvb20190409-0018.jpg
Logo-HSE.png
Koetshuis-logo.png

Het Koetshuis

HSE Ontwikkeling realiseert 12 appartementen in de voormalig Sionkerk aan de Putterweg in Wapenveld. Wij doen de verkoop en kopersbegeleiding van dit bijzondere project.
 

2020219_08-02-2021_Scene-3.jpg
Logo-HSE.png

Polderhuijs

HSE Ontwikkeling realiseert 9 appartementen in een voormalig bedrijfspand aan de Middenweg in Waddinxveen. Wij doen de verkoop en kopersbegeleiding van dit project aan het water.
 

de-tien-van-tolkamer-standaard-header.jp

Tien van Tolkamer

In de wijk Vierkenshof in Tolkamer wordt het plan De Tien van Tolkamer binnenkort door Kuiper Arnhem gerealiseerd: 8 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

Binnenkort

Binnenkort hebben we weer een nieuw project te melden. Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws

Wijdevillas-vogelvlucht-1.jpg
Wijdevillas-logo-licht.png

Wijde Villa's

In Assendelft bouwt Bébouw Midreth (Volker Wessels) 25 luxe woningen in Zaanstreek-stijl voor KB Wonen. Wij zorgen dat de woningen geheel naar wens van de kopers worden opgeleverd.

2884_overhoeks_fase3_Bow_e_balkon_01-1-1
KondorWessels-logo_edited_edited_edited.
AanHetIJ-logo.png

The Stack

Voor Kondor Wessels Amsterdam zijn we in februari gestart met de kopersbegeleiding van 61 appartementen in het nieuwbouwproject Stack aan het IJ in Amsterdam van Amvest.

IJgenwijs

Voor Bébouw Midreth doen we de kopersbegeleiding van 33 appartementen van het nieuwbouwproject IJgenwijs aan het IJ in Amsterdam ontwikkeld doorKondor Wessels Vastgoed.

element-ijgenwijs-ext-01.jpg

IJsselpark

In Capelle aan den IJssel, ontwikkelt Bemog 59 woningen: appartementen, geschakelde woningen, 2-1-kapwoningen en villa’s. Namens Radix en Veerman doen wij de kopersbegeleiding.

762931b0-1e7e-11eb-8c8a-790226427452.jpg
DeValk1.jpg
Logo-HSE.png

De Valk

HSE Ontwikkeling realiseert 6 appartementen in het voormalig Proefstation aan de Valkenburgerlaan in Boskoop. Wij gaan de kopersbegeleiding hiervan doen
 

Foto-Picaz.jpg
logo.png
Nieuwbouw-Utrecht-Logo-Picaz-HR.png

Picaz

Voor Kwakkenbos zijn we begin november 2020 gestart met de kopersbegeleiding van 37 appartementen in het nieuwbouwproject Picaz, mooi wonen in Utrecht.

The Bow

Voor Kondor Wessels Amsterdam zijn we in februari gestart met de kopersbegeleiding van 41 appartementen in het nieuwbouwproject Bow aan het IJ in Amsterdam van Amvest.

Stack-interieur.jpg
AanHetIJ-logo_edited.png
KondorWessels-logo_edited_edited_edited.
Adv2-jan2020-deelgebied2bApp.png
logo_nl_desktop.png

Bosselaar Zuid

Voor Van Agtmaal gaan we de kopersbegeleiding verzorgen van de 20 appartementen in Bosselaar Zuid te Zevenbergen.

2143-2-vanwonen-schuytgraaf-middenhof-ar
logo-middenhof.png
logo_nl_desktop.png

Middenhof

Voor Middenhof, Schuytgraaf in Arnhem, 41 woningen, gaan we de kopersbegeleiding doen voor Veluwe Zoom Verkerk. Wonen met een Scandinavisch karakter. 

Carre.jpg

Carré Hooge Steenen

Wonen in het nieuwe centrum van Utrecht? Voor Hurks verkopen we 28 stadsvilla’s in Nieuw Utrecht-Oost (Leidsche Rijn Centrum Oost).

Steynlaan Zeist - Interieur.jpg

Les Parterres

Steynlaan

Voor een particiliere ontwikkelaar verzorgen we de verkoop van vier royale vijf-kamer parterre woningen in Zeist op de Steynlaan 36.
 

Impressie2.jpg
logo.png

Weypoortse Reede

Voor Kwakkenbos in Harmelen doen we de kopersbegeleiding voor zes twee-onder-een-kap en acht vrijstaande woningen, ontworpen samen met architect Ben Kraan.

image0.jpeg

De Poelen

Ondersteuning van de verkoop van Fase 1 van de De Poelen te Roelofarendsveen - 58 ruime eengezinswoningen en 2-onder-1 kap woningen.

2584_EXT_camera_02__LR_NW.jpg
logo_nl_desktop.png

De Kijckert

Kopersbegeleiding voor 20 appartementen in Bosselaar Zuid nabij het gezellige centrum van Zevenbergen. Opdrachtgever Aannemersbedrijf Van Agtmaal.

Voorgevel-Family-cam-2-2019-FB.jpg
De_Veense_Poort_logo_DEF-RGB.jpg

Veense Poort

Verkoopmanagement voor Fase 2A2 (20 woningen) van de Veense Poort te Veenendaal voor opdrachtgever Timpaan en Van der Vorm vastgoed.

Florijn-Art-deco-hr-1-720x510.jpg
florijngroen.png

Florijn

In Leidsche Rijn Utrecht, tegen park Leeuwesteyn en het Oeverpark, doen we voor Hurks de verkoop van Florijn: 44 stadswoningen, parkwoningen en loftappartementen.

75328601.png
CZP_logo.jpg
logo-de-geer.png

Woonerf De Geer

Voor CZP Investments hebben we 11 authentieke woningen in de stijl van historische boerderijen en schuren in Houten verkocht.

w600_69_standpuntAzaanzijde.jpg

De Industrieel

Ondersteuning van de verkoop van Fase 1 van de De industrieel te Zaandam - 68 appartementen en herenhuizen.

Oosthof AI.png
Oosthof logo.png
logo_nl_desktop.png

Oosthof Schuytgraaf

Kopersbegeleiding voor 25 eengezinswoningen, een woonwijk in Arnhem met Scandinavische architectuurstijl. Opdrachtgever Veluwezoom Verkerk. Ontwikkelaar VanWonen.

Hooge Steenen

Wonen in het nieuwe centrum van Utrecht? Voor Hurks gaan we 57 karakteristieke herenhuizen en 18 appartementen in Leidsche Rijn Centrum Oost verkopen.

heilig hart hof breda1467385061_07168936
logo_nl_desktop.png
logo.png

Heilig Hart Hof

In Breda aan de Baronielaan, achter de monumentale Heilig Hart kerk komen 39 luxe appartementen gelegen aan een groen hof. Voor Van Agtmaal doen we de kopersbegeleiding.

uitzicht vanaf balkon fase 2 (verkleind)
De_Veense_Poort_logo_DEF-RGB.jpg

Veense Poort

Verkoopbegeleiding van 250 woningen in Veenendaal met brede variatie in typen: appartementen, eengezins-woningen en bungalows voor Van der Vorm Vastgoed en Timpaan.

Victoria

In Leidsche Rijn Centrum Utrecht 42 appartementen. Start verkoop: 15-02-2018. Oplevering gepland: zomer 2018. Zesde en laatste gebouw van ontwikkelaar ASR & Vesteda in dit gebied.

logo.png

In Parijsch - Rietveld

10 twee-onder-één kap en 4 vrij-staande woningen van Wonen à la Carte in Culemborg. Kopers kunnen zelf hun droomwoning bouwen en gaan met architect aan tafel.

't Loof

10 prachtige, luxe, grote en zeer duurzame halfvrijstaande villa's in Houten met gezamenlijk eigen binnenterrein.van ontwikkelaar CZP Investments gebouwd met BENG normering.

Belvedere

In Leidsche Rijn Centrum Utrecht 21 appartementen. Start verkoop: 30-11-2017. Oplevering gepland: zomer 2018. Vijfde gebouw van ontwikkelaar ASR & Vesteda in dit gebied.

Letna

In Leidsche Rijn Centrum Utrecht 16 appartementen. Start verkoop: 12-10-2017. Oplevering gepland: Q2 2018. Het vierde gebouw van ontwikkelaar ASR & Vesteda in dit gebied.

Vliegveld Valkenburg

Voor Rijksvastgoedbedrijf de initiële branding voor Vliegveld Valkenburg in Q3: geheel nieuwe gebiedsinvulling met ca. 5.000 woningen tussen Wassenaar, Valkenburg en Katwijk in.

Frederik

In Leidsche Rijn Centrum Utrecht 81 appartementen. Start verkoop: 01-07-2017. Oplevering gepland: Q2 2018. Derde gebouw van ontwikkelaar ASR in dit gebied.

Phoenix

In Leidsche Rijn Centrum Utrecht 74 appartementen. Start verkoop: 25-03-2017. Oplevering gepland: Q2 2018. Tweede gebouw van ontwikkelaar ASR & Vesteda in dit gebied.

Edmund

In Leidsche Rijn Centrum Utrecht 88 appartementen. Start verkoop: 29-10-2016. Oplevering gepland: zomer 2018. Eerste gebouw van ontwikkelaar ASR & Vesteda in dit gebied.

Leidsche Rijn Centrum

In Utrecht 322 koopappartemen-ten verdeeld over 6 gebouwen. De verkoop is in oktober 2016 gestart. Oplevering in 2018. Een levendig centrum met winkels, horeca en binnentuinen.

Holland Park

Voor Snippe Projecten hebben we de verkoop gerealiseerd van circa 1.400 appartementen in Diemen. Sfeervol wonen aan grachtjes en een mooi park, met fraaie gevels en groene binnentuin.

Blaricummermeent-Blaricum01-1050x640.jpg
logo.png

Blaricummermeent

In voorjaar 2016: in Blaricum 18 Ruime 2-onder-1 kap woningen. Kopers konden zelf hun droom-woning samenstellen. Promotie, verkoop en kopersbegeleiding gedaan voor Wonen à la Carte.

Werken in Docklands

Werkunits in Amsterdam Noord van Vink Bouw geheel naar eigen wens in te delen. Hoge plafonds waardoor er een industriële sfeer gecreëerd kan worden. Dat alles met uitzicht op de NDSM werf.

Zuidhoek

93 prachtige woningen in Nieuwkoop met eigen steiger en optimale indelingsvrijheid. Elke dag genieten van het uitzicht op de Nieuwkoopse plassen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wonen in Docklands

44 appartementen van Vink Bouw met balkon of privé daktuin en gezamenlijke dak- of moestuin. Noord aan het IJ is upcoming voor A'dammers die de stad niet willen verlaten. Een slimme keuze!

De Vrije Kade

Aan de Noordelijke IJ-oevers - Hot, Hip & Happening – zijn voor Eigen Haard in 3 fasen ca. 235 woningen en appartementen gerealiseerd: stoer wonen aan

De Vrije Kade in A'dam.

Nieuw Nachtegaalplein

Hoe creëer je in Nijmegen een volledig nieuwe woonwijk met een knipoog naar de 20er jaren, met behoud van de historische boogpoorten maar voorbereid op de toekomst? Voor Portaal.

Eykenhof

Stel nu een droomwoning samen naar eigen leefsituatie in Assen! 23 Prachtige nieuwe woningen van Strukton gebouwd in jaren 30 stijl. Beschut in een hof waar optimaal geleefd kan worden.

Skyline Next

122 van loft tot 4-kamerapparte-menten met een fantastisch uitzicht over de historische Leidse binnenstad, comfort, veel licht en een groot balkon. Op grote hoogte en scherp geprijsd.

Harbour Village

Werken omringd door water, bootjes en inspirerende ondernemers? Harbour Village van Heembouw, de transformatie van de Rijswijkse haven voor en door ondernemers.

Buitengewoon Bajonet

Woonstad realiseerde 29 eengezinswoningen met tuin in hartje Rotterdam in het levendige Oude Westen. Op slechts 500 meter van het Centraal Station en het stadscentrum.

Cooltower

De 100 meter hoge Cooltower, een plan van BAM, in het centrum van Rotterdam, vlakbij de Maas, tussen de Baan en de Hoorn-brekerstraat. Appartementen of penthouse van 40 tot 150 m².

Karel Doormanlaan

Uitponding ruim 250 huurwonin- gen in Utrecht voor ING. Totale begeleiding: website, marketing & communicatie, vaststellen koopsommen, bezichtigingen, opstellen overeenkomsten.

Kloosterplantsoen

27 koopwoningen in IJsselstein. D.m.v. woonworkshops zijn architectuur en indeling van de woningen en appartementen voor Provides geheel aangepast aan de woonwensen van kopers.

900 Mahler

Voor G&S Vastgoed kopersbege-leiding verzorgd van appartemen-ten/penthouses op 8-22e etage aan Gustav Mahlerlaan 900 in Amsterdam-Zuid. Midden 2014 verkoop, begin 2016 gereed.

Jäger Bau

Diverse vakantiewoningen en Investeringsprojecten in Oostenrijk en Zwitserland aanbieden in de Benelux.

Biltstraat

Voor een investeerder beheerden we een pand aan de Biltstraat in Utrecht en verzorgden we ook de verhuur van 9 kantoren en 1 appartement.

De Handelskade

De Handelskade (87 appartemen-ten) is onderdeel van Waterryck Suijssenwaerde, een totaalplan van BNG  voor permanent wonen aan de haven op slechts een half uur rijden van de Randstad.

Duin

Aan het IJmeer in Almere vind je DUIN van Amvest: wonen, werken en recreëren in de duinen, het bos, strand, bij de jachthaven of aan de boulevard. Opzet en verkoop eerste fase 2014.

Uw project?

Neem contact op voor uw volgende project dat succesvol in de markt gezet moet worden!

bottom of page